Kartoffeltyskerne på Alheden

Gå tilbage til forrige side

Tur til Volga maj 2014 - flere billeder. Invitation til 250-årsjubilæum for Volgatyskernes bosættelse i Katharinenstadt.


Sangkoret "Helle Blumen" underholder med tyske og russiske sange under vort besøg i Marks/Katharinienstadt.
Der er i Arkiv under Diverse billeder, I Volgatyskernes fodspor en billedopdatering fra turen til Volga 3.- 14. maj med billeder fra Moskva, Kreml, Saratov, Marks/Katharinenstadt, Beydeck, Schilling, Balzer, Messer, Kamenka, Dobrinka og Mühlberg..  billeder fra Volgasejltur og togurnrn til Moskva. Billeder og omtale af turens forløb kan derudover ses under Aktiviteter, Busture, Volga.
Sanggruppen "Helle Blumen" (billedet) underholdt i det tyske hus i Marks/Katharinenstadt. De optrådte i øvrigt også den 6. juni 2014 i Berlin/ Karlshorst ved de tysk-russiske festdage 6.-8.juni. Husets seniorkor sang også for os.

Opdateret 14. juli 2014Vi lytter interesseret til seniorkoret i Deutsches Haus, Katharinenstadt/Marks Rusland.

Helena Heidt, lederen af "Deutsches haus" i Marks/Katharinienstadt i det Volgatyske område i Rusland tager imod foreningens medlemmer. Vor guide Pavel Bovichev oversætter til tysk, og foreningens formand Aksel Kramer giver et resume på dansk.© Udarbejdet af ThiseWeb.dk