Kartoffeltyskerne på Alheden

Gå tilbage til forrige side

Tur til Volga maj 2014 - flere billeder. Invitation til 250-årsjubilæum for Volgatyskernes bosættelse i Katharinenstadt.


Sangkoret "Helle Blumen" underholder med tyske og russiske sange under vort besøg i Marks/Katharinienstadt.
Der er i Arkiv under Diverse billeder, I Volgatyskernes fodspor en billedopdatering fra turen til Volga 3.- 14. maj med billeder fra Moskva, Kreml, Saratov, Marks/Katharinenstadt, Beydeck, Schilling, Balzer, Messer, Kamenka, Dobrinka og Mühlberg..  billeder fra Volgasejltur og togurnrn til Moskva. Billeder og omtale af turens forløb kan derudover ses under Aktiviteter, Busture, Volga.
Sanggruppen "Helle Blumen" (billedet) underholdt i det tyske hus i Marks/Katharinenstadt. De optrådte i øvrigt også den 6. juni 2014 i Berlin/ Karlshorst ved de tysk-russiske festdage 6.-8.juni. Husets seniorkor sang også for os. Husets leder Helena Heidt indbød os til at komme med en delegation til byens 250-årsjubilæum i 2015. Datoen er endnu ikke kendt. Vi lovede at undersøge muligheden for en foreningsrejse. Vi vender tilbage med  muligheden, når vi kender de præcise datoer.

Opdateret 14. juli 2014Vi lytter interesseret til seniorkoret i Deutsches Haus, Katharinenstadt/Marks Rusland.

Helena Heidt, lederen af "Deutsches haus" i Marks/Katharinienstadt i det Volgatyske område i Rusland tager imod foreningens medlemmer. Vor guide Pavel Bovichev oversætter til tysk, og foreningens formand Aksel Kramer giver et resume på dansk.© Udarbejdet af ThiseWeb.dk